Svatomartinská kachna na Tymiánu

Konfitovaná Svatomartinská husička na kmíně, dvoubarevné zelí a bramborové lokše

Pro 4 osoby, doba přípravy 4 hodiny Ingredience: 1 husa 3kg kmín, sůl 1 citron 4 stroužky česneku vcelku se slupkou 1 velký pekáč s víkem 1 hlávka červeného a 1 bílého zelí 1+1velká cibule vinný ocet Ponti a ocet Balsamico Ortalli sůl, pepř, bylinky 2 hrudky másla 600g brambor uvařených...

Svatomartinská kachna na Tymiánu s bramborovým "chlupatým" knedlíkem a dvojím zelím

Pro 4 osoby: 1 kachna 2200g divoké koření (jalovec,nové koření,bobkový list) několik větviček čerstvého tymiánu sůl, pepř 1kg brambor 500 g mouka (možství upravte  dle typu brambor) - těsto nesmí lepit 500 g červeného kysaného zelí 500 g bílého kysaného zelí 100 ml červeného vína   Z pár...