Risotti - Rizota

Pečené kuřecí prso s italskou žampionovou rýží

Není to opravdu "risotto" v pravém slova smyslu, inspirací byla rychlá, lehká večeře a dostupné ingredience - čerstvé žampiony a kuře...a výsledek , který mám moc ráda: "Tenhle recept si fakt napiš" :-) Tak tady je i pro vás... Připravte si pro 2 osoby (Příprava do 30 minut): 200g kuřecích...

Houbové rizoto s vepřovou panenkou

Doba přípravy: 30 minut Ingredience pro 2 osoby:   2 plátky vepřové panenky sůl, pepř majoránka, 2 lžíce hladké mouky na obalení masa 150g rýže ARBORIO IGP 3 - 4 lžíce olivového oleje Dante Extra Vergine 1 hrudka másla (30g) 1/2 velké cibule hrst sušených hub 100g zeleného...

Italské rizoto s kuřecím masem a houbami

pro 3-4 osoby, doba přípravy cca 40 minut Ingredience: 200g rýže Vialone Nano/Arborio 200 g kuřecích prsíček 50g sušených hub (ne žampiony) 50g másla 1 menší cibule 100 ml bílého vína 200ml kuřecího vývaru 100g sýra Parmiggiano reggiano sůl, pepř Příprava: Na másle necháme zesklovatět cibulku,...