Risotti - Rizota
Pečené kuřecí prso s italskou žampionovou rýží
Není to opravdu "risotto" v pravém slova smyslu, inspirací byla rychlá, lehká večeře a dostupné ingredience - čerstvé žampiony a kuře...a výsledek , který mám moc ráda: "Tenhle recept si fakt napiš" :-) Tak tady je i pro vás...
Připravte si pro 2 osoby (Příprava do 30 minut):
200g kuřecích...
Houbové rizoto s vepřovou panenkou
Doba přípravy: 30 minut
Ingredience pro 2 osoby:
2 plátky vepřové panenky
sůl, pepř
majoránka, 2 lžíce hladké mouky na obalení masa
150g rýže ARBORIO IGP
3 - 4 lžíce olivového oleje Dante Extra Vergine
1 hrudka másla (30g)
1/2 velké cibule
hrst sušených hub
100g zeleného...
Italské rizoto s kuřecím masem a houbami
pro 3-4 osoby, doba přípravy cca 40 minut
Ingredience:
200g rýže Vialone Nano/Arborio
200 g kuřecích prsíček
50g sušených hub (ne žampiony)
50g másla
1 menší cibule
100 ml bílého vína
200ml kuřecího vývaru
100g sýra Parmiggiano reggiano
sůl, pepř
Příprava:
Na másle necháme zesklovatět cibulku,...