Hovězí maso

Chilli con Carne -"Chiles con Carne"

Ať již  tento pokrm  vyznívá původem z Mexika nebo dokonce z Chile... faktem je,že jej jako nápad dovezli kdysi španělští konkistadoři právě do Mexika, kde do směsi hovězího masa a fazolí (typicky španělské ingredience) dodali papričky chilli ( španělsky chile)...později byl recept...

Ragú a la Bolognese - originální recept

množství: pro 4 osoby, doba přípravy: 45 minut Náročnost: snadné Ingredience: Příloha: 500g těstovin Spaghetti/Spaghettini Barilla             K tomuto pokrmu však originálně patří těstoviny Tagliatelle - druh širokých dlouhých nudlí - vyzkoušejte třeba tyto v...

Burgundské hovězí se sýrovou polentou a špagetami

Příprava: snadné Doba přípravy: 2 hodiny včetně pečení Pro 4 osoby Ingredience: 400 g pěkného hovězího žebra bez kosti 400 ml rajčatového pyré Mutti 200 g špaget zn. Barilla č. 5 400 ml červeného vína Carano 1 lž hladké mouky 1 cibule 4 stroužky česneku 150 g anglické slaniny 150 g...