Hovězí maso
Chilli con Carne -"Chiles con Carne"
Ať již tento pokrm vyznívá původem z Mexika nebo dokonce z Chile... faktem je,že jej jako nápad dovezli kdysi španělští konkistadoři právě do Mexika, kde do směsi hovězího masa a fazolí (typicky španělské ingredience) dodali papričky chilli ( španělsky chile)...později byl recept...
Ragú a la Bolognese - originální recept
množství: pro 4 osoby, doba přípravy: 45 minut
Náročnost: snadné
Ingredience:
Příloha: 500g těstovin Spaghetti/Spaghettini Barilla
K tomuto pokrmu však originálně patří těstoviny Tagliatelle - druh širokých dlouhých nudlí - vyzkoušejte třeba tyto v...
Burgundské hovězí se sýrovou polentou a špagetami
Příprava: snadné
Doba přípravy: 2 hodiny včetně pečení
Pro 4 osoby
Ingredience:
400 g pěkného hovězího žebra bez kosti
400 ml rajčatového pyré Mutti
200 g špaget zn. Barilla č. 5
400 ml červeného vína Carano
1 lž hladké mouky
1 cibule
4 stroužky česneku
150 g anglické slaniny
150 g...