Pečivo a chléb

To je ona...Focaccia...Focaccina! (S čerstvým rozmarýnem a olivovým olejem)

Focaccia - nebo taky její malá verze Focaccina je opravdová lahůdka a další z opravdových chutí Itálie. Peče se ideálně každý den čerstvá, vydrží totiž maximálně ten den...a to jak časově - většinou zmizne za pár minut, tak i kvalitou - druhý den už prostě není dobrá, takže do zásoby...

Italské klasické pečivo aneb dobrota jménem CIABATTA

Podle mé letité zkušenosti, většina z toho co upeču nebo uvařím, se mi nejlépe povede hned na první pokus. Někdy už to další vylepšování receptu nevede k ničemu...Ale u ciabatty, italské veky nebo chleba, to bylo jinak...první pokusy nebyly špatné, ale nebylo to prostě ono...:-) Zkoušela jsem...

Anketa

Co máte raději??

Focaccia (2)
29%

Ciabatta (3)
43%

Pizza (1)
14%

Jiné (1)
14%

Celkový počet hlasů: 7